Despre noi

Suntem o compane de servicii IT cu o baza solida in ceea ce priveste implementarea de proiecte necesare pentru afacerea clientilor nostri!

Echipa noastra dedicata de profesionisti, cu experienta in domeniu, au finalizat cu succes (sau au implementat pana in prezent) peste 200 de proiecte. Dezvoltam aplicatii web, desktop si mobile, site-uri de succes care se concentreaza pe utilizatorii finali, pe portalurile online personalizate si pe clientii afacerii tale.

Pana in prezent am colaborat cu firme si companii din Marea Britanie, Italia, Belgia, Roamania. Astfel, intelegem nevoile afacerii tale si oferim solutii companiilor de toate dimensiunile, incepand de la cele mai mici si pana la cele bine stabilite pe piata pe care activeaza.

Noi credem in parteneriate pe termen lung cu fiecare client al nostru si ne mandrim cu capacitatea proprie de a le multumi preferintele tuturor firmelor cu care am colaborat

Cu ce ne ocupam?

 • Creare website

  Le oferim clientilor nostri site-uri bine testate, user friendly, personalizate si construite pe o arhitectura optimizata pentru motoarele de cautare. Folosim o gama larga de tehnologii pentru care fiecare site creat sa dispuna de design-ul cel mai potrivit.
 • Creare magazin online

  O afacere prospera implica si necesitatea unui magazin online. Solutiile pe care la punem la dispozitie clientilor nostri interesati de crearea unui magazin online sunt pe cat se poate de diversificate. Astfel, clientii dumneavoastra vor beneficia de mijloacele necesare pentru sesiunile de shopping dorite, iar afacerea proprie va creste vizibil.
 • Mentenanta IT

  Pachetul nostru de servicii de mentenanta IT consta in inspectarea periodica a echipamentelor IT cu scopul de a preveni orice situatii neplacute cauzate de lipsa functionalitatii acestora, de a intretine si de a remedia orice defecte sunt constatate.
 • Aplicatii web si mobile

  Expertii nostri pot construi aplicatii web si mobile personalizate pentru fiecare client in parte, care accelereaza procesul de vanzare, usureaza modul in care interactionati cu clientii si va diferentiaza cu mult de competitori.
 • SEO si promovare online

  Cresterea traficului pe site-ul vostru se traduce prin cresterea numarului de clienti, precum si a notorietatii brandului sau firmei proprii. Astfel, veti beneficia de pachete complexe de servicii SEO, care va vor ajuta sa ajungeti in topul cautarilor pe Google cu minimum de efort!
 • Service echipamente IT

  Indiferent de problema cu care te confrunti, fie ca este vorba despre instalarea sau optimizarea sistemului de operare, despre configurare conexiune Internet, scanare sisteme infectate sau alte servicii de acest gen, iti vom oferi exact solutia pe care o cautai. De asemenea, oferim si consultanta IT pentru ca fiecare client al nostru sa aiba certitudinea ca a luat cea mai buna decizie.

Cum reusim?

COMUNICARE

Credem ca o comunicare bidirectionala puternica este esentiala pentru succesul eforturilor de dezvoltare software. Incurajam dialogul deschis intre echipa dumneavoastra si a noastra cat mai mult posibil pentru a mentine ambele parti implicate si informate.

TRANSPARENTA

Echipa noastra de IT devine o extensie a propriei dumneavoastra fime - dedicata indeplinirii nevoilor de dezvoltare ale companiei si ajutandu-va sa evoluati conform obiectivelor avute in vedere.

SECURITATEA DATELOR

Lucram cu toate mijloacele tehnologice necesare pentru a oferi un nivel maxim de securitate a informatiilor si confidentialitate. Fiecare angajat este obligat sa semneze un acord de confidentialitate pentru ca fiecare client sa fie pe deplin asigurat de securitatea datelor cu care operam.

GARANTIE & INTRETINERE

Oferim o perioada de garantie gratuita pentru fiecare produs pe care il dezvoltam, dupa care putem oferi intretinere si asistenta la cererea dumneavoastra.

METODOLOGIE

Credem ca dezvoltarea unei firme privind serviciile de IT ar trebui sa fie un proces fara surprize. Folosim cele mai bune practici si o metodologie care implica activ echipa noastra si a dumneavoastra pentru a asigura un proces de dezvoltare lina si rationalizata cu cel mai mare grad posibil de succes.

De ce sa alegi PROGZEE

Suntem extrem de flexibili, in ceea ce priveste modul de colaborare cu clientii, solutiile tehnice pe care le oferim si termenele de finalizare a proiectelor, pentru a va asigura ca satisfacem pe deplin nevoile clientilor nostri.

Datoria noastra de urmare a celor mai bune practici, confidentialitatea, onestitatea si transparenta au condus la relatii de succes si de lunga durata cu clientii nostri, de peste 4 ani.

Suntem o echipa unita, 90% dintre noi au inceput sa lucreze la PROGZEE inca din timpul studiilor universitare si au ramas de peste 3 ani. Asta inseamna pentru dumneavoastra certitudinea ca echipa cu care va incepeti proiectul va ramane aceeasi pe parcursul intregului ciclu de viata al proiectului.

Oferim cel mai bun raport calitate / cost - datorita faptului ca detinem cladirile noastre de birouri si avem costuri operationale mai mici, obtinem o productivitate mai mare prin realocare si atragem colegi talentati fara a fi nevoie sa cheltuim pentru serviciile de recrutare.

Echipele noastre de experti ofera o gama larga de competente tehnice si multi dintre noi se specializeaza in mai multe tehnologii. Suntem "dimensiunea potrivita": o firma suficient de "mica" pentru a oferi proiectului dumneavoastra atentia noastra completa si suficient de "mare" pentru a face fata oricarei solicitari complexe.