De ce să alegi platforma nopCommerce
pentru magazinul tău online?

Atunci când vine vorba despre un magazin online, principalul său scop este de a convinge utilizatorul să cumpere și să devină client al acelei afaceri. Astfel, website-ul trebuie să beneficieze de un aspect cât mai clar, să fie ușor de navigat și să furnizeze suficiente informații relevante despre produse, astfel încât potențialii clienți să poată localiza, căuta și achiziționa cu ușurință ceea ce au nevoie.

NopCommerce este o soluție eCommerce, de tip open source, care face aspectele mai sus-menționate posibile. Prin intermediul unui panou simplu de control, ce oferă susținerea mai multor magazine online, integrându-se cu ușurință mai multor site-uri terțe, nopCommerce devine alegerea ideală pentru orice magazin online:

1. Website-ul este ușor de implementat și de personalizat
NopCommerce dispune de nenumărate caracteristici care suportă comerțul electronic, precum sunt: coșurile de cumpărături personalizate, interfața cu care interacționează clienții de tip catalog, în care se pot lista produsele și un instrument de administrare versatil, ce permite gestionarea facilă a site-ului.
Arhitectura sa modulară le oferă dezvoltatorilor posibilitatea de a adăuga dinamic elemente, de a utiliza numeroase teme și plug-in-uri, astfel încât magazinul online să dispună de un aspect unic și pliabil pe cerințele clienților. Cu nopCommerce, puteți defini până la 60 de proprietăți pentru un singur produs, ceea ce vă ajută în furnizarea de informații complete desre produse utilizatorilor finali.

2. Reprezintă un suport excelent pentru găzduirea mai multor magazine online
NopCommerce vă permite să creați mai multe magazine online care rulează, folosind un singur sistem de tip back-end. Acestea vor fi gestionate prin intermediul unei singure ferestre de administrare. Întrucât baza de date este aceeași pentru toate magazinele online, informațiile și atributele produselor pot fi partajate cu ușurință de la un magazin la altul.
De asemenea, aveți oportunitatea de a seta configurații separate pentru fiecare magazin online în parte, iar utilizatorii se pot conecta la toate website-urile pe baza acelorași date de logare, ceea ce în mod cert este un avantaj deosebit.

3. Este o platformă search engine friendly (se pliază cu ușurință pe cerințele motoarelor de căutare)
Cu siguranță știți deja că procesele SEO (Search Engine Optimization) sunt extrem de importante pentru orice afacere online. Ei bine, nopCommerce este din acest punct de vedere o platformă care se pliază foarte bine pe cerințele și algoritmii motoarelor de căutare, permițându-vă să creați URL-uri personalizate pentru site-urile dumneavoastră, precum și să etichetați fiecare produs din oferta magazinului online cu o serie de cuvinte cheie adecvate.
De asemenea, nopCommerce permite motoarelor de căutare să găsească cu ușurință paginile din cadrul site-ului dumneavoastră, acceptă meta tag-uri sociale care ajută considerabil la îmbunătățirea vizibilității site-ului și este integrat cu Google Analytics, astfel încât să puteți monitoriza și îmbunătăți performanțele înregistrate.

4. Comerț online prin intermediul dispozitivelor mobile NopCommerce oferă o interfață grafică simplă și ușor de utilizat pe care o puteți adapta și pentru a crea o versiune mobilă a site-ului dumneavoastră, fără să fie necesare eforturi prea mari sau mult timp investit în acest sens. Temele din nopCommerce sunt receptive, ceea ce înseamnă că se vor adapta cu ușurință la orice dispozitiv mobil, indiferent de dimensiunea ecranului său. Este ușor să gestionați atât versiunile mobile, cât și versiunile online prin intermediul unei singure ferestre de control a site-ului.

5. Opțiuni multiple de plată și de expediere
NopCommerce vă permite să le oferiți clienților dumneavoastră mai multe opțiuni de plată, care pot fi configurate în funcție de preferințele de plată ale oricărei țări din lume. Acesta asigură mai mult de 50 de opțiuni de plată, ceea ce este o caracteristică excelentă pentru orice magazin online. Preferințele de expediere pot fi configurate conform cerințelor dumeavoastră.
De exemplu, puteți specifica fie că nu asigurați deloc transportul, fie că oferiți transport gratuit pentru o anumită sumă cumpărată, fie reduceri la transport pentru anumite produse și așa mai departe. NopCommerce permite, de asemenea, clienților să își estimeze costurile de expediere pentru țara în care vor să le fie livrate produsele. Aceasta este un aspect deosebit de important, mai ales atunci când clienții dumneavoastră sunt persoane juridice, care cumpără en-gros.

Datorită caracteristicilor sale atractive și accesibilității ridicate, nopCommerce este preferat de marea majoritate a magazinelor online. Temele fascinante și aspectele intuitive, combinate cu o interfață user friendly vă vor permite să le oferiți clienților dumneavoastră o experiență pozitivă de fiecare dată când vă accesează website-ul.