Creare websiteweb-design

Cu Progzee dispui de personal specializat si experimentat in ceea ce priveste serviciile de proiectare si realizare site-uri responsive, cu design-uri armonioase.

Utilizand tehnologii de ultima performanta si expertiza avansata reusim sa finalizam orice tip de proiect, incepand de la site-urile destinate micilor afaceri si pana la aplicatii web bazate pe baze de date complexe.

Vrei ca afacerea ta sa creasca in minimum de timp? Doresti rezultate vizibile si rapide? Atunci ai nevoie de un site profesional, care dispune de functii ce ii vor aduce aceste rezultate eficiente.

 
  • Design responsive (site optimizat si adaptat pentru mediul de vizualizare al fiecarui utilizator: tablete, computere sau telefoane mobile).
  • Rapiditate: uneltele si tehnicile de implementare pe care le folosim iti vor asigura rapiditatea site-ului, pentru ca fiecare persoana care il acceseaza sa dispuna de informatiile dorite in cel mai scurt timp posibil
  • Servicii personalizate: indiferent de domeniul de activitate al firmei, ne asiguram ca site-ul se pliaza perfect obiectivelor tale principale, ca este user friendly si ca te vei diferentia de competitori.
  • Securitate maxima: pentru ca siguranta primeaza intotdeauna, site-ul pe care il vom realiza pentru afacerea ta se va bucura de ultimile versiuni de platforme si va dispune de masuri de securitate complexe
  • Eficienta: prin eficienta ne referim la proiectarea, dotarea si configurarea site-ului astfel incat indexarea sa de catre motoarele de cautare sa se realizeze corect si fara dificultati. Un site pregatit pentru SEO iti va aduce rezultatele dorite in cel mai scurt timp.

Vrei sa lucrezi cu un partener complet si de cursa lunga?

Vino la o discutie in care poti afla cum te putem ajuta sa iti cresti firma

Redesign site

Unul dintre principalele motive ale stagnarii unei afaceri online este design-ul invechit al site-ului, care nu mai corespunde nevoilor clientilor tai! Opteaza pentru un site modern, complet optimizat pliat pe preferintele tale proprii si ale potentialilor tai clienti! Atunci cand ne ocupam de redesign-ul site-ului tau, avem in vedere:

Diferentierea de celelalte site-uri din domeniu

Expertii nostri iti vor livra website-uri fresh, inovative si moderne astfel incat orice afacere sa se bucure de un look personalizat.

Functionalitate

Iti doresti ca site-ul tau sa reprezinte o unealta si un suport solid pentru echipa ta de vanzari? Exact asta iti vom oferi! Suntem o echipa experta in dezvoltarea unei platforme operative online care sa se potriveasca perfect cu cerintele afacerii tale. Un site functional este un pas in plus spre succesul business-ului tau!

Ne concentram pe necesitatile clientilor tai

Suntem de parere ca un site trebuie sa fie atractiv pentru utilizatori, insa este nevoie de mult mai mult pentru ca acestia sa devina clienti. Astfel, cream site-uri user-friendly, cu design-uri orientate spre nevoile potentialilor tai clienti, oferindu-le utilizatorilor un motiv in plus sa te aleaga.

Usor de administrat

Indiferent cat de avansate sunt cunostintele tale tehnice, vei dispune de un site usor de utilizat si administrat.