Aplicatii web si mobileAplicatiile web personalizate pe care le oferim gestioneaza cantitati mari de date, imbunatatesc productivitatea, usureaza modul in care interactionezi cu clientii, accelereaza procesul de vanzare si te diferentiaza de concurenta.

Datorita aplicatiilor web pe care le dezvoltam, le poti oferi clientilor mai multe informatii valoroase, ii poti servi mai bine, anticipand nevoile acestora si, in acelasi timp, iti pot reduce costurile de afaceri.

aplicati web si mobile

Aplicatii WEB

Dezvoltarea aplicatiilor

Dezvoltam aplicatii personalizate potrivite pentru afacerea ta, ce corespund nevoilor proprii si iti satisfac asteptarile. Aducem impreuna o experienta vasta, o expertiza tehnica de ultima ora intr-un mediu extrem de profesional.

Testarea aplicatiilor

Inainte de iti oferi versiunea finala a software-ului dezvoltat, auditam, testam, examinam codurile, verificam functionalitatea si standardele HTML, precum si verificam performanta si securitatea.

Mentenanta aplicatiilor

Sistemul tau de afaceri va functiona fara probleme si in mod credibil datorita serviciilor noastre de intretinere si suport care mentin totul in control, astfel incat sa te poti concentra pe alte domenii ale afacerii proprii.

Imbunatatirea aplicatiilor

Sistemul existent poate fi actualizat si imbunatatit prin noi functii, datorita echipei noastre de dezvoltare de aplicatii web.

Expertiza tehnica

De la etapa de conceptualizare pana la faza de implementare, managerii de proiect va vor tine la curent cu evolutia proiectului si va vor asigura ca solutia web va fi livrata la termenul stabilit si intr-un mod eficient din punct de vedere al costurilor.

Aplicatii mobile

Daca ai nevoie de o aplicatie Android, iOS, Windows Phone, vom dezvolta o solutie inovatoare care este 100% adaptata cerintelor tale.

  • Externalizarea dezvoltarii de aplicatii mobile pentru afacerea ta: iti vei scuti propria companie de presiunea dezvoltarii si imbunatatirii constante a aplicatiilor noi pentru clienti. Noi investim toate competentele, experienta indelungata si abilitatile tehnologice de care dispunem pentru a-ti furniza aplicatii mobile de incredere si competitive.
  • Crearea solutiilor de tip END-TO-END: utilizatorul final se va bucura de functionalitati utile incorporate in solutii complete, menite sa usureze activitatea si sa-si imbunatateasca experienta online. Solutiile noastre mobile combina inovatia, tehnologiile avansate, usurinta in utilizare, flexibilitatea si raportul cost / calitate excelent.
  • Te vom sprijini pas cu pas in rezolvarea nevoilor proprii curente si in conducerea afacerii tale online pe drumul cel bun. Datorita fundamentului nostru solid in dezvoltarea si integrarea aplicatiilor web, cream solutii mobile de inalta calitate si de inalta performanta.
  • Oferim dezvoltare completa pentru toate platformele majore: iOS, ANDROID si WINDOWS PHONE
aplicatii mobile

Beneficiile aplicatiilor mobile

Webul mobil dispune de toate avantajele tehnologiei web

  • De cele mai multe ori nu ai nevoie de descarcare / instalare mobila
  • Cai usoare de mentinere si imbunatatire a aplicatiilor
  • Functioneaza excelent pentru resursele informationale online (cum ar fi portalurile de stiri)
  • Este sustinut de majoritatea smartphone-urilor